Xavi amuzat de ideea că a juca la Bayern ar fi ca şi cum ai intra în "casa groazei”

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a respins amuzat ideea că a juca la Bayern Munchen este ca şi cum ai vizita "casa ororilor", într-o conferinţă de presă, înaintea meciului de marţi din Grupa C a Ligii Campionilor.

336 afișări
Imaginea articolului Xavi amuzat de ideea că a juca la Bayern ar fi ca şi cum ai intra în "casa groazei”

xavi, Instagram

Cele două echipe s-au întâlnit în faza grupelor din sezonul trecut, germanii câştigând de două ori cu 3-0. Barca este acum o echipă foarte diferită şi are ca vârf de lance pe atacantul Robert Lewandowski, care s-a mutat pe Camp Nou, tocmai de la bavarezi.

Barcelona nu a câştigat niciodată pe terenul lui Bayern, care a triumfat în ultimele patru întâlniri directe, incluzând şi victoria cu 8-2 în sferturile de finală din 2020.

În timp ce Xavi a recunoscut că sarcina din faţa Barcei este descurajantă, el a spus că echipa sa nu ar trebui să se teamă să meargă la Munchen.

"Nu i-aş spune casa ororilor - este doar terenul lui Bayern", a spus Xavi la conferinţa de presă.

"Am văzut ambele feţe ale monedei. I-am bătut şi am pierdut drastic împotriva lor, dar nu am câştigat niciodată pe Allianz şi acest lucru vorbeşte despre cât de dificil este acest joc şi despre sarcina care ne aşteaptă, dar suntem optimişti.”

"Nu putem fi prea încrezători doar pentru că am avut rezultate bune în ultima vreme. Trebuie să ne amintim cum a fost să jucăm împotriva lor anul trecut, dar voi fi fericit dacă vom juca la potenţialul nostru şi dacă vom face asta, atunci cred că putem câştiga şi putem schimba istoria".

Spaniolul are o echipă complet pregătită pentru meciul împotriva echipei lui Julien Nagelsmann şi este de aşteptat să îi titularizeze pe Jules Kounde, Eric Garcia, Pedri, Ousmane Dembele şi Lewandowski, care au început pe bancă în victoria de sâmbătă cu 4-0 la Cadiz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici