Xavi anunţă că va demisiona din funcţia de antrenor al lui Barça

În urma înfrângerii de sâmbătă, 3-5 cu Villarreal, pe teren propriu, antrenorul echipei de fotbal Barcelona, Xavi Hernandez, a anunţat că va demisiona la finalul sezonului.

605 afișări
Imaginea articolului Xavi anunţă că va demisiona din funcţia de antrenor al lui Barça

Xavi anunţă că va demisiona din funcţia de antrenor al lui Barça

Barça a fost învinsă sâmbătă pe teren propriu cu 3-5 în faţa lui Villarreal, după un meci extrem de disputat, în care a fost condusă cu 0-2 înainte de a prelua conducerea şi de a se prăbuşi pe final.

După meci a avut loc o reuniune de criză la Montjuïc între directorii sportivi ai clubului şi preşedintele Joan Laporta. Xavi a vorbit cu managerii săi, iar conferinţa sa de presă a fost amânată. În momentul în care s-a apropiat de microfon, fostul mijlocaş a surprins pe toată lumea anunţându-şi planificata plecare:

"La 30 iunie nu voi continua ca antrenor al Barça, mă gândesc la situaţia clubului.

"Clubul are nevoie de o schimbare de dinamică (...) Voi face tot ce pot în aceste luni rămase, încă mai putem avea un sezon bun. Acesta este mesajul pe care aş vrea să îl transmit, cu liniştea de a lua această decizie cu bun simţ, gândindu-mă la club mai mult decât la mine", a adăugat Xavi.

Barcelona este al doilea club mare care va rămâne în vară fără „principal”. După 9 ani la Liverpool, neamţul Jurgen Klopp a anunţat că, rămas fără energie, are nevoie de o pauză şi va pleca de la Anfield Road.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
xavi,
demisie,
barca

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici