Xavi, cel mai bun conducător de joc în 2011 conform IFFHS

Mijlocaşul formaţiei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a fost desemnat cel mai bun conducător de joc în anul 2011, conform unui sondaj al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

98 afișări
Imaginea articolului Xavi, cel mai bun conducător de joc în 2011 conform IFFHS

Xavi, cel mai bun conducător de joc în 2011 conform IFFHS (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Xavi, care ocupă această poziţie pentru al patrulea an consecutiv, a acumulat 232 puncte, fiind urmat de coechipierii săi de la Barca, argentinianul Lionel Andrés Messi, cu 147 puncte, şi Andres Iniesta, cu 110 puncte.

Locul patru a revenit germanului Mesut Özil, de la Real Madrid, cu 59 de puncte, urmat de coechipierul său, portughezul Cristiano Ronaldo, cu 47 puncte.

În topul IFFHS se mai află David Silva (Manchester City), Wesley Sneijder (Inter Milano), Xabi Alonso (Real Madrid), Diego Forlan (Inter Milano) şi Cesc Fábregas (FC Barcelona).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici