Xavi Hernandez: FC Barcelona mi-a oferit un nou contract, dar este momentul unei schimbări

Fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că FC Barcelona i-a oferit un nou contract, dar el consideră că este momentul să părăsească echipa catalană şi a precizat că în următoarele două sezoane va juca în Qatar la Al Sadd, informează mundodeportivo.com.

341 afișări
Imaginea articolului Xavi Hernandez: FC Barcelona mi-a oferit un nou contract, dar este momentul unei schimbări

Xavi Hernandez: FC Barcelona mi-a oferit un nou contract, dar este momentul unei schimbări (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să mulţumesc conducerii clubului pentru că a avut încredere în mine. În ultimele săptămâni mi-au oferit prelungirea contractului până în 2018, dar eu luasem decizia de a pleca. Le mulţumesc fanilor şi sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Obiectivul meu principal este să mă întorc la această casă. Decizia mea este definitivă, dar nu a fost uşor să o iau. Cred că este momentul ca eu să plec. Am făcut bine că am mai rămas un sezon, dar acest sezon a avut mai puţine minute. Este momentul unei schimbări. Am un proiect atractiv la Qatar, voi juca la Al Sadd în următoarele două sezoane. Am un proiect interesant şi la academia Aspire (din Qatar). Aş putea să mă formez ca viitor antrenor şi director sportiv. Îmi doresc să mă întorc aici şi să muncesc pentru Barca, fie ca antrenor, fie ca director sportiv...", a spus fotbalistul în vârstă de 35 de ani.

Xavi, în vârstă de 35 de ani, campion mondial şi european cu Spania, a jucat de-a lungul carierei, la nivel de club, numai la FC Barcelona, cu care a obţinut peste 20 de trofee, printre care se numără şi Liga Campionilor, de trei ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici