Xavi: Messi nu are egal, este o mică minune

Mijlocaşul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, a declarat joi că Lionel Messi nu are egal şi că este o mică minune, după ce argentinianul a înscris cinci goluri în meciul cu Bayer Leverkusen, scor 7-1, din Liga Campionilor.

238 afișări
Imaginea articolului Xavi: Messi nu are egal, este o mică minune

Xavi: Messi nu are egal, este o mică minune (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Leo este incomparabil. Voi (jurnaliştii) încercaţiă să îi comparaţi pe cei mai mari, dar Messi este unic, el nu are egal. Nimeni nu face diferenţa ca el şi nu participă cât el: când nu înscrie, dă pase decisive. Este o mică minune", a spus Xavi într-o conferinţă de presă.

Formaţia FC Barcelona s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 7-1 (2-0) echipa germană Bayer Leverkusen, meci în care argentinianul Lionel Messi a marcat de cinci ori, iar debutantul Christian Tello de două ori. În tur, FC Barcelona s-a impus, scor 3-1, astfel că s-a calificat în sferturi cu scorul general de 10-2.

Lionel Messi, care a marcat în minutele 25, 42, 50, 58 şi 85, este primul jucător din istoria Ligii Campionilor care înscrie de cinci ori într-un meci. Tello, debutant în Liga Campionilor, a înscris în '55 şi '62.

Pentru Bayer a marcat Bellarabi, în minutul 90+1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici