Xavi, supărat după ce Barcelona a pierdut la Bayern

Antrenorul principal al Barcelonei, Xavi Hernandez, a criticat marţi incapacitatea echipei sale de a-şi fructifica ocaziile, după ce a pierdut cu 2-0 pe terenul lui Bayern Munchen, într-un meci din Liga Campionilor despre care a spus că Barca l-a dominat.

628 afișări
Imaginea articolului Xavi, supărat după ce Barcelona a pierdut la Bayern

Xavi, supărat după ce Barcelona a pierdut la Bayern

Bayern a marcat de două ori în patru minute împotriva cursului jocului şi a trecut pe primul loc în Grupa C, cu trei puncte peste Barca, ocupanta locului doi.

Barcelona a avut mai multă posesie decât Bayern şi a depăşit formaţia germană şi la şuturi spre poartă cu 18-13.

"Sunt supărat. Nu-mi place să pierd. Nu am meritat-o", a declarat Xavi reporterilor.

"Anul trecut am fost supărat pentru că ne-au fost net superiori. Astăzi cred că am jucat mai bine decât Bayern ... I-am dominat, i-am supus.

Ne-am creat multe ocazii clare de a marca şi ar fi schimbat meciul. În meciurile din Liga Campionilor, întotdeauna este vorba de detalii.

La acest nivel totul este foarte echilibrat şi plăteşti pentru aceste greşeli, iar astăzi este o învăţătură grea, dar asta este".

Xavi a spus că echipa sa trebuie să îşi reducă la minimum greşelile.

"A fost o greşeală la un corner, a fost o greşeală într-o tranziţie pe care nu am oprit-o, iar ei au oprit tranziţiile de multe ori", a spus el.

"Şi apoi ceea ce am eşuat, am eşuat foarte mult, a existat o lipsă de eficacitate pe care am avut-o... Deci, modul de a juca a fost foarte bun, pozitiv din acest punct de vedere, dar negativ ca rezultat".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici