Yannick Alexandrescu este viitorul tenisului românesc. Are peste 120 de trofee la doar 12 ani

  • La doar 12 ani, Yannick Alexandrescu are peste 120 de trofee la tenis
  • Trofeele lui vin de la turnee europene şi mondiale precum Lemon Bowl sau TDSB
  • Cel mai mult, Yannick vrea să câştige la Rolland Garros
4388 afișări
Imaginea articolului Yannick Alexandrescu este viitorul tenisului românesc. Are peste 120 de trofee la doar 12 ani

Viitorul tenisului românesc e în mâini sigure. Yannick Alexandrescu are doar 12 ani, iar în vitrine lui cu trofee este mai mult aur decât la orice bijutier. Yannick joacă tenis de la 4 ani şi are obiective măreţe încă de pe acum. Vrea să ajungă numărul 1 ATP şi să îi bată pe toţi greii tenisului mondial.

„Acestea sunt toate tricourile mele de campion naţional, în total 5 şi toate diplomele mele de campion naţional”, îţi arată el.

„Eeste genial în primul rând şi cu siguranţă va fi un nume în viitorul apropiat în tenisul mondial”, crede Dan Manciu, antrenorul lui Yannick.

„Am peste 120 de trofee şi peste 100 de cupe. Jucătorul meu preferat este Roger Federer, dar aş vrea să am ceva şi din Roger Federer, şi din Novak Djokovic, dar şi din Rafael Nadal. Dar bineînţeles, toate acestea cu muncă şi cu dăruire”, spune Yannick.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici