Yobo: M-a surprins remiza obţinută de Vaslui la Istanbul, dar şansa calificării e în mâna noastră

Fotbalistul nigerian Joseph Yobo, transferat de Fenerbahce de la Everton, după doi ani în care a jucat în Turcia sub formă de împrumut, a declarat că l-a surprins remiza obţinută de FC Vaslui în meciul de la Istanbul cu echipa turcă, dar a adăugat că şansa calificării e în mâna colegilor săi.

116 afișări
Imaginea articolului Yobo: M-a surprins remiza obţinută de Vaslui la Istanbul, dar şansa calificării e în mâna noastră

Yobo: M-a surprins remiza obţinută de Vaslui la Istanbul, dar şansa calificării e în mâna noastră

"M-a surprins remiza obţinută de Vaslui, dar nu consider prost acest rezultat. Sincer să fiu cred că şansa calificării este încă în mâinile noastre. Dacă jucăm bine sunt convins că noi ne vom califica", a spus Yobo, conform site-ului oficial al clubului Fenerbahce.

Joseph Yobo a precizat că regretă că nu va putea juca împotriva echipei FC Vaslui, conform regulamentului, însă a menţionat că este alături de colegii săi. "Eu spun mereu că am venit de la Everton la Fenerbahce. Unul dintre motive este fără îndoială ambiţia de a participa în Liga Campionilor şi de a obţine trofee. Este trist că nu voi putea juca împotriva Vasluiului, dar sunt alături de echipa mea", a afirmat fotbalistul.

Fenerbahce a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Joseph Yobo, care în ultimele două sezoane a jucat sub formă de împrumut de la Everton, a semnat un contract pe trei ani cu gruparea din Istanbul.

Echipa FC Vaslui a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu Fenerbahce Istanbul, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida retur se va disputa la 8 august, de la ora 21.00, la Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici