Zaki va pleca de la formaţia Wigan la finalul sezonului

Internaţionalul egiptean Amr Zaki va părăsi formaţia Wigan Athletic, la care este împrumutat de clubul Zamalek, după ce antrenorul echipei engleze, Steve Bruce, a anunţat că nu va activa clauza de cumpărare definitivă ce intră în vigoare la finalul sezonului, informează AFP.

3 afișări

"Am luat deja o decizie, am trimis o scrisoare clubului de care aparţine pentru a-l informa că nu vom activa clauza de cumpărare ce intră în vigoare la finalul împrumutului său", a precizat Bruce.

Zaki, în vârstă de 26 de ani, a avut un debut excelent de sezon la Wigan, marcând opt goluri în primele zece meciuri ale sale, dar nu a mai izbutit să înscrie de la 28 decembrie.

Relaţiile dintre tehnician şi Zaki au devenit din ce în ce mai proaste spre finalul sezonului. Bruce a afirmat că Zaki "este jucătorul cel mai lipsi de profesionalism cu care a lucrat vreodată" după ce internaţionalul egiptean şi-a întârziat revenirea la antrenamentele echipei de club, la mijlocul lunii aprilie, după două meciuri disputate la naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici