Zapata: Mutu mi-a creat ceva dureri de cap

Portarul stelist Robinson Zapata a declarat, marţi seară, după remiza cu Fiorentina, scor 0-0, din grupa F a Ligii Campionilor, că internaţionalul român Adrian Mutu l-a pus în dificultate pe parcursul partidei, informează site-ul oficial al grupării Steaua.

11 afișări
Imaginea articolului Zapata: Mutu mi-a creat ceva dureri de cap

Zapata: Mutu mi-a creat ceva dureri de cap (Imagine: Mediafax Foto)

"Mutu mi-a creat ceva dureri de cap, mai ales la acea lovitura liberă. Sunt impresionat de gestul jucătorilor Fiorentinei, care ne-au aplaudat la ieşirea de pe teren, la finalul meciului. Aşa ceva ar trebui să existe pe toate stadioanele şi ar trebui să facem şi noi la Bucureşti", a spus Zapata.

Antonio Semedo s-a declarat supărat pentru ocaziile ratate. "Trebuia să înscriem. Sunt supărat că nu am reuşit să concretizăm ocaziile pe care le-am avut. E bun totuşi şi un punct, este un punct în deplasare", a afirmat Semedo.

Ianos Szekely a spus că ar fi vrut ca Steaua să învingă pentru românii din Italia. "Ne pare rău că nu am putut reuşi o victorie. Ştiu că sunt mulţi români care muncesc în Italia şi aş fi vrut să le facem o bucurie, dar e bun şi rezultatul de egalitate", a precizat Szekely.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania formaţiei italiene Fiorentina, contând pentru etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, reuşind să câştige primul punct în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici