Zapodeanu: Ionuţ Popa nu mai face faţă la Poli Iaşi

Unul dintre acţionarii clubului Poli Iaşi, Ioan Zapodeanu, a declarat, joi, că antrenorul Ionuţ Popa nu poate face performanţă la gruparea din Dealul Copoului.

3 afișări
Imaginea articolului Zapodeanu: Ionuţ Popa nu mai face faţă la Poli Iaşi

Zapodeanu: Ionuţ Popa nu mai face faţă la Poli Iaşi

"Când eu am spus după înfrângerea cu Ceahlăul şi semieşecul cu Farul că sunt probleme, toţi mi-au sărit în cap. Au zis că eu destabilizez echipa. Uite că acum spun mai mulţi că Popa nu mai face faţă la Poli Iaşi. Asta este clar. Vin şi eu şi întreb: de ce nu m-au acuzat că stric atmosfera şi atunci când le-am dat o groază de bani antrenorilor şi fotbaliştilor? Are dreptate primarul Nichita în ceea ce a spus duminică seară şi nu afirm asta pentru a mă pune bine cu el, pentru că n-am nevoie de niciun fel de favoruri. Sunt om de afaceri şi vreau să investesc, dar numai în ceva ce merge, ce are viitor", a spus Zapodeanu.

Omul de afaceri ieşean a mai afirmat că antrenorul Ionuţ Popa nu a avut niciodată restanţe salariale: "Domnul Popa ne-a acuzat pe noi investitorii că nu venim să stăm de vorbă cu jucătorii şi pe urmă tot el a spus că de ce vine domnul Nichita în vestiar. Păi de unde ştie el că noi, investitorii, nu l-am mandatat pe domnul primar să meargă în vestiar să stea de vorbă cu fotbaliştii? Când a fost domnul Nichita să le dea bani a fost bine? Eu vă spun: Popa nu a avut niciodată probleme cu banii la Poli Iaşi. El are încasate inclusiv drepturile pentru luna noiembrie a acestui an. Se plânge de bani, dar şi-a construit ditamai viloiul în Arad".

"Săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă a acţionarilor şi atunci vom lua o decizie în privinţa antrenorului Ionuţ Popa. Oricum, avem o listă întreagă de posibili înlocuitori pentru Ionuţ Popa! Unul ar fi Viorel Moldovan, care cred că ar face treabă bună în Copou, deşi nu are experienţă. Mi se pare că e la fel ca Dorinel Munteanu, care aţi văzut ce a făcut la CFR Cluj şi acum la FC Vaslui. Nici Emil Săndoi nu este de neglijat. Mai sunt antrenori valoroşi. De exemplu Walter Zenga. Am înţeles că Zenga are o casă în Bucium şi i-ar putea fi uşor să vină în Iaşi să antreneze la Poli", a spus Ioan Zapodeanu.

Omul de afaceri ieşean a mai spus că acţionarul Constantin Comănescu vrea să renunţe la cele şase procente pe care le deţine la gruparea din dealul Copoului. "Domnul Comănescu m-a anunţat că renunţă la cele şase procente din acţiunile pe care le are la Poli Iaşi. Eu sper să revină asupra deciziei, dar din căte mi-a spus, sunt puţine şanse. Urmează să vedem dacă preia cineva aceste procente, sau vor rămâne la Consiliul Local", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici