Ze Kalanga, învoit de la antrenamente din cauza decesului fratelui său

Mijlocaşul angolez Ze Kalanga a fost învoit de tehnicianul Mircea Rednic de la antrenamentele echipei Dinamo de luni pentru a putea merge la înmormântarea fratelui său, decedat în Angola, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

188 afișări
Imaginea articolului Ze Kalanga, învoit de la antrenamente din cauza decesului fratelui său

Ze Kalanga, învoit de la antrenamente din cauza decesului fratelui său (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Ze Kalanga va rata şi prima parte a turneului din Antalya.

Pe de altă parte, Julio Cesar, Gabriel Boştină şi Silviu Izvoranu s-au pregătit separat, luni, în sala de forţă, împreună cu preparatorul fizic Constantin Niculae. Dacă Izvoranu a acuzat o uşoară tendinită, ceilalţi doi fotbalişti dinamovişti trebuie să recupereze programul de pregătire de la care au absentat în primele zile din 2009.

Lotul echipei Dinamo va pleca marţi, la ora 10.50, in Turcia, pentru primul turneu de pregatire centralizată în Antalya. Timp ce 10 zile, "câinii" se vor stabili la Hotel "IC Santai" din Belek. Dinamoviştii vor disputa in Turcia, în primul turneu de pregătire, două meciuri amicale, cu Sturm Graz (28 ianuarie) şi cu Banik Ostrava (29 ianuarie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici