Zece jucători de la FC Barcelona au fost supuşi unor teste antidoping

Zece jucători ai echipei FC Barcelona au fost supuşi unor teste antidoping, vineri, cu 12 zile înainte de finala Ligii Campionilor, programată pe 27 mai, în compania formaţiei Manchester United, informează cotidianul Marca.

1 afișare

Potrivit sursei citate, doi comisari ai UEFA s-au prezentat, vineri, la baza de pregătire a clubului FC Barcelona pentru a preleva eşantioane de urină de la zece jucători: Alves, Iniesta, Puyol, Eto'o, Henry, Sylvinho, Busquets, Keita, Pinto şi Milito. Ultimii doi jucători nu au evoluat în niciun meci în acest sezon al Ligii Campionilor.

Pe de altă parte, cotidianul Marca a menţionat că şase jucători - Alves, Gudjohnsen, Xavi Alonso, Messi, Eto'o şi Toure - ar putea fi sancţionaţi cu amenzi de 500 de euro fiecare, pentru că au întârziat numai un minut la antrenamentul de vineri. "Antrenorul Pep Guardiola este foarte strict în ceea ce priveşte punctualitatea şi nici măcar în aceste momente de succes nu se gândeşte să coboare garda, pentru a evita ca jucătorii să se relaxeze", scrie Marca.

Echipa engleză Manchester United, deţinătoarea Ligii Campionilor, îşi va apăra trofeul în finala competiţiei de la 27 mai în faţa formaţiei spaniole FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici