Zece motive pentru care Olanda va învinge România - presa olandeză

Cotidianul olandez Algemeen Dagblad a identificat zece motive pentru care formaţia Olandei va învinge România, în ultimul meci din Grupa C a Campionatului European din Austria şi Elveţia, jurnaliştii batavi estimând că Mutu va rata din nou un penalti, iar Robben va încerca să marcheze din corner.

15 afișări
Imaginea articolului Zece motive pentru care Olanda va învinge România - presa olandeză

Zece motive pentru care Olanda va învinge România - presa olandeză (Imagine: Mediafax/AFP)

Potrivit publicaţiei citate, cele zece motive sunt următoarele:

1. Affelay are ocazia să-şi ia revanşa în faţa lui Mutu, după meciurile PSV-Fiorentina din Cupa UEFA.

2. Van Basten nu-l mai uită pe Huntelaar în urmă şi îi dă un loc de titular. Huntelaar îl răsplăteşte cu gol.

3. Van Nistelrooy vrea în continuare titlul de golgheter.

4. Printre cei mai buni mijlocaşi, Ovidiu Petre e la Bucureşti cu o sticlă de lichior în faţă. O accidentare, căpătată după un joc de volei. Şi compasiunea noastră.

5. Ogăraru, Lobonţ şi Chivu se contrazic în privinţa tacticii olandezilor.

6. Tricolorii n-au câştigat decât o dată în faţa Olandei.

7. Mutu ratează din nou de la 11 metri.

8. Şi Sneijder vrea să fie golgheter.

9. Robben alege cele mai pretenţioase execuţii, din unghiuri imposibile. De data asta vrea să dea gol din corner.

10. Stade de Suisse a fost de la începutul competiţiei un templu pentru Olanda.

Agenţia Ons Oranje notează că "Olanda nu va pierde deliberat" apreciind că fotbaliştii antrenaţi de Marco Van Basten nu vor face concesii în meciul cu România.

"Olanda în harababură. Olanda foloseşte rezervele”, titrează De Telegraaf, adăugând: "Doar Van der Sar şi Engelaar vor rămâne. Aşadar, în poartă Edwin van der Sar. În apărare vor fi Mario Melchiot, John Heitinga, Wilfred Bouma şi Tim de Cler. Apoi la mijloc Orlando Engelaar şi Demy de Zeeuw. Huntelaar îi va avea în spate pe Robin van Persie, Ibrahim Afellay şi Arjen Robben. Prin aceste mutări Olanda pierde din forţă şi calitate. Un rezultat bun cu România ar fi o demonstraţie de valoare a tuturor, dar o înfrângere ar dăuna imaginii frumoase create până acum”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici