Zenga: Am câştigat un meci foarte important

Tehnicianul Walter Zenga a declarat că Dinamo a făcut ce şi-a dorit şi a câştigat un meci foarte important, cel cu Pandurii Târgu Jiu, din deplasare, scor 1-0, din etapa a XI-a a Ligii I.

2 afișări
Imaginea articolului Zenga: Am câştigat un meci foarte important

Zenga: Am câştigat un meci foarte important

"Am câştigat un joc pe un teren foarte greu. Ştiam că începe vremea ploioasă şi terenurile vor fi mai grele. Am făcut ce ne-am dorit şi am câştigat un meci foarte important pentru noi şi asta pe un teren dificil. Pandurii este o echipă care stă bine în teren şi nu spun asta pentru că este lângă mine antrenorul lor, ci pentru că s-a văzut asta. Îi felicit pe băieţii mei pentru că au jucat aşa cum a trebuit, ne-am adaptat la terenul de joc, am avut nişte situaţii de joc importante, dar am şi suferit. A fost greu, aşa cum ne-am aşteptat. Pandurii pot pune probleme oricărei echipe din România. Am câştigat un meci important şi sunt foarte mulţumit de cum a jucat echipa. Acum plecăm înapoi la Bucureşti pentru că avem miercuri joc la Constanţa unde sperăm să câştigăm", a afirmat Zenga.

Tehnicianul dinamovist a spus că are un lot important, pe care trebuie să-l gestioneze bine. "Când am ajuns la Dinamo, Bratu era accidentat, Stoican era accidentat şi s-a mai accidentat şi Niculescu, dar încet, încet ne-am revenit şi acum îi avem pe toţi, în afară doar pe Zicu şi pe Opriţa. Avem un lot important cu jucători buni, dar un lot pe care eu trebuie să-l gestionez bine. Cel mai important pentru un antrenor este să ştie cum să gestioneze vestiarul. Avem acum patru meciuri în zece zile şi voi roti unii jucători cu atât mai mult cu cât terenurile vor deveni mai grele. Mărgăritescu a fost şi puţin obosit astăzi pentru că a jucat şi miercuri la echipa naţională, dar mă bucur pentru el că a marcat. Este foarte important pentru el, pentru cei care sunt lângă el", a menţionat Zenga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici