Zenga: Am găsit nişte băieţi motivaţi

Noul antrenor al echipei Dinamo, Walter Zenga, a declarat, joi, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial, susţinută după primul antrenament, că a găsit jucători motivaţi şi a adăugat că are ambiţia de a face ceva important la noua sa formaţie.

1 afișare
Imaginea articolului Zenga: Am găsit nişte băieţi motivaţi

Zenga: Am găsit nişte băieţi motivaţi

Zenga a admis faptul că a negociat înainte de a veni la Dinamo şi cu alte echipe din Europa. "Mă simt foarte bine. Am găsit nişte băieţi motivaţi. Sunt liniştit, mă bucur că m-am întors în România. Şi vă spun sincer că nu aş fi vrut să revin, dar când e vorba de o echipă ca Dinamo, cu fotbaliştii pe care îi are... Sunt alte echipe în Europa cu care am vorbit, dar sunt prea ambiţios şi vreau să fac ceva important aici, la Dinamo. M-am întors acasă. Normal că vreau în Liga Campionilor. Eu sunt foarte ambiţios şi nu mi-e frică de ceea ce poate fi un lucru important. Nu poţi spune, vom vedea ce vom face. Trebuie să luptăm pentru primul loc", a declarat Zenga.

Tehnicianul italian spune că nu vrea răzbunare pentru faptul că a fost demis de Steaua în sezonul 2004-2005, cu doar trei etape înaintea încheierii campionatului. "Eu vreau să fac performanţă la Dinamo, nu mă interesează ce a fost. Cei care caută revanşă sunt răutăcioşi. Eu vreau doar să conduc Dinamo pe cel mai bun drum. Va fi mai greu pentru că Liga I e mai tare. Au venit antrenori buni, precum Dorinel, Bergodi, Hagi, Sabău sau Uhrin şi campionatul a crescut din punct de vedere tactic. Pentru mine începe un drum greu, pentru că încep cu 5 etape care nu sunt ale mele, dar nu mi-e frică, nu mă sperii", a mai spus noul antrenor al formaţiei "alb-roşii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici