Zenga ar fi onorat să îl antreneze pe Dică

Fostul tehnician stelist Walter Zenga, în prezent antrenorul formaţiei Catania, a declarat, luni, la Radio InfoPro, că atacantul Nicolae Dică este cel mai bun jucător al echipei Steaua din ultimii zece ani şi a precizat că ar fi onorat să îl aibă sub comanda sa, în prima ligă italiană.

7 afișări
Imaginea articolului Zenga ar fi onorat să îl antreneze pe Dică

Zenga ar fi onorat să îl antreneze pe Dică (Imagine: Mediafax Foto)

"Dică a fost, este şi va fi în continuare cel mai mare fotbalist pe care Steaua l-a avut în ultimii zece ani. Fără Dică, Steaua nu câştiga nimic. Dacă Steaua a ajuns în Cupa UEFA, în Liga Campionilor, un mare merit îl are el. Dacă se poate să îl luăm, cu mare plăcere, am spus mereu că aş fi mândru să antrenez un astfel de fotbalist. Cine mi-ar mai plăcea la Catania? Bănel (n.r. - Nicoliţă), Ghionea, Neaga, Ropotan, Cristea, Săpunaru, cu astfel de fotbalişti poţi face performanţă în Italia. Nu înseamnă că îi luăm pe toţi zece, maxim unul, ne ajunge, dar apoi, depinde", a spus Zenga.

Finanţatorul stelist Gigi Becali a afirmat că este posibil ca Nicolae Dică să ajungă la Catania: "Posibil. Eu aşa ştiu. Ce negocieri, dă trei milioane, îl ia pe Dică. Eu ce ştiu, că i-a spus lui Giovanni (n.r. - Ioan Becali): dacă scap de retrogradare, îl iau pe Dică. Trei milioane e un preţ care poate fi plătit, a spus omul (n.r. - Zenga). Altceva nu mai ştiu".

Duminică, după disputarea ultimei etape în Serie A, echipa Catania, antrenată de Zenga, a reuşit să se salveze de la retrogradare remizând pe teren propriu, scor 1-1, cu AS Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici