Zenga: Elfsborg este o echipă puternică

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Walter Zenga, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că IF Elfsborg, adversara din turul întâi al Cupei UEFA, este o formaţie puternică, cu doi-trei fotbalişti foarte buni.

4 afișări
Imaginea articolului Zenga: Elfsborg este o echipă puternică

Zenga: Elfsborg este o echipă puternică

"Este un meci important pentru noi, care ne poate duce din nou în grupele UEFA. Ştiu că avem în faţă un adversar care nu este deloc uşor, o echipă puternică în ansamblu, cu doi-trei fotbalişti foarte buni. Avem şansa noastră, îi respectăm, dar vrem să facem două meciuri bune. Calificarea se va decide în meciul retur şi nu în partida de la Bucureşti. Suntem în poziţia în care dacă vom învinge se va spune: «Ei şi ce, era normal». Dacă pierdem se va zice: «Vai, am pierdut în faţa...»", a spus Zenga.

Întrebat dacă jucătorii şi-au revenit după drama eliminării din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Zenga a afirmat: "Când ai o înfrângere într-un meci, drama este în altă parte, nu în fotbal. Sunt alte lucruri mai importante decât o eliminare. Suntem conştienţi că nu am făcut nimic la Iaşi, am câştigat doar un meci. Trebuie să muncim mai mult pentru a ajunge la un nivel înalt, la care Dinamo merită să fie".

Walter Zenga a precizat că fundaşii Cosmin Moţi şi Adrian Scarlatache au revenit la antrenamente, iar atacantul Florin Bratu nu este refăcut complet. "Revin încet  Moţi şi Scarlatache, dar şi Bratu care nu este complet refăcut. Toţi trei au început să se antreneze cu noi. Izvoranu are o accidentare uşoară, dar nu se pune problema să nu facă parte din lot. Aceste reveniri sunt cele mai bune lucruri la Dinamo. Avem în faţă meciuri din trei în trei zile şi avem nevoie de tot lotul. Singurele probleme sunt cu Zicu şi Stoican", a declarat Zenga.

Referindu-se la declaraţia fundaşului suedez al echipei CFR Cluj, Niklas Sandberg, care a spus că Dinamo va câştiga cu scorul de 4-0, tehnicianul italian a afirmat: "Dacă mă gândesc că aş putea câştiga un meci cu 4-0 înseamnă că nu sunt profesionist, nu sunt serios şi nu merită să stau pe banca unei echipe mari. Dorinţa oricărui antrenor este de a câştiga, dar de aici şi până la a spune că ...".

Partida Dinamo Bucureşti - IF Elfsborg, din prima manşă a turului întâi al Cupei UEFA, se va disputa, joi, de la ora 20.30, pe stadionul Naţional din Complexul Sportiv Lia Manoliu. Returul este programat la 4 octombrie, în Suedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici