Zenga: Nu pot pregăti echipa şi să văd poze cu Sabău, Răzvan, Cristiano, Morinho sau Wenger

Antrenorul dinamovist Walter Zenga a declarat, vineri, că îi este foarte greu să pregătească echipa în condiţiile în care se speculează demiterea sa şi înlocuirea cu "Ioan Ovidiu Sabău, Răzvan Lucescu, Cristiano Bergodi, Jose Mourinho sau Arsene Wenger".

5 afișări
Imaginea articolului Zenga: Nu pot pregăti echipa şi să văd poze cu Sabău, Răzvan, Cristiano, Morinho sau Wenger

Zenga: Nu pot pregăti echipa şi să văd poze cu Sabău, Răzvan, Cristiano, Morinho sau Wenger

"Normal era ca înaintea unui meci atât de important să avem mai multă linişte, dar noi suntem oameni care facem fotbal şi presiunea nu trebuie să ne afecteze. Trebuie să devenim mai tari. Avem 8 puncte diferenţă faţă de CFR dar mi se pare că sunt cele care au fost pierdute în primele trei etape. Putem discuta că nu am jucat bine la Urziceni, dar trebuie să fim puţin mai echilibraţi. E adevărat, anul trecut Dinamo a câştigat 13 meciuri la rând dar asta se întâmplă o singură dată. Noi trebuie să pregătim un meci cu Craiova şi nu mi se pare normal să vedem pozele cu Sabău, Răzvan, Cristiano, Mourinho, Wenger, dar eu sunt antrenorul, sunt angajatul lui Dinamo şi trebuie să gestionez şi momentele tensionate", a declarat Zenga.

Întrebat dacă simte că are postul ameninţat, tehnicianul dinamovist a spus că nimeni din conducerea lui Dinamo nu i-a comunicat că s-ar dori demisia sa. "Nu a vorbit nimeni cu mine despre ameninţare în cazul în care nu câştigăm la Craiova. Am vorbit acum cu Cristi Borcea şi nimeni nu mi-a zis că schimbă antrenorul. Eu sunt afectat de alte lucruri care se întâmplă în jurul nostru. Eu am venit aici de două luni şi nu vreau să dau dreptate prietenului meu (n.r. - Florin Răducioiu), care a zis că voi sta la Dinamo doar două luni."

"Eu sunt un luptător, un om care nu se sperie de nimic, nu sunt afectat de nimic. Încerc să-i determin pe băieţi să aibă mai multă încredere, să aibă voinţă să câştigăm un meci. Am jucat la CFR şi Urziceni, echipe de pe primele două locuri în clasament şi mi se pare că Dinamo a revenit, a ajuns şi pe podium. Nu se poate câştiga mereu, nu poţi câştiga campionatul pe 5 noiembrie", a mai spus Zenga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici