Zenga: Pe zi ce trece devenim tot mai puternici

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Walter Zenga, a declarat, duminică, la finalul partidei câştigate, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa Universităţii Cluj, că pe zi ce trece formaţia sa devine tot mai puternică.

3 afișări
Imaginea articolului Zenga: Pe zi ce trece devenim tot mai puternici

Zenga: Pe zi ce trece devenim tot mai puternici

"Am reuşit să câştigăm şase puncte în două meciuri în campionat. Trebuie să continuăm pe drumul ăsta. Eu am venit cu doar 15 zile în urmă, am încercat să fac cât mai multe, să muncim, să jucăm. Este un campionat echilibrat, miza e mare, cine câştigă merge direct în grupele Ligii Campionilor. Vom face tot ce ne stă în putere nostru să câştigăm. Pe zi ce trece de venim tot mai puternici. Ne aşteaptă un meci greu în Cupa României şi etapa viitoare cu CFR Cluj, în campionat", a spus Zenga.

Tehnicianul italian s-a declarat mulţumit de jocul echipei, mai puţin de ultimele zece minute ale întâlnirii cu "U" Cluj. "În afară de ultimele zece minute, când echipa s-a relaxat, am jucat bine. Ne revenim încet, încet. Eu am nevoie de timp. Îmi pare rău că nu pot să-l folosesc pe Boştină în Cupa UEFA, dar asta e. Am venit aici, am început cu şase fotbalişti, pe urmă opt, nouă, eu îmi fac munca mea. Nu sunt genul de om care să spună că nu a avut timp de pregătire. Ne facem de râs dacă spunem asta", a precizat Zenga.

Antrenorul clujenilor, Adrian Falub consideră că elevii săi au făcut un meci slab, dar a ţinut să critice şi arbitrajul. "Un meci mai slab al nostru. Am primit două goluri pe nişte greşeli ale noastre. Repriza a doua a fost mai bună decât prima. Avem o situaţie delicată în clasament şi ne aşteaptă meciuri grele. Arbitrul a fluierat finalul meciului pe un atac al nostru când un jucător scăpase singur după o degajare greşită a lui Lobonţ. Ne-am obişnuit cu astfel de lucruri. S-a întâmplat şi etapa trecută, şi la Urziceni. Dinamo nu era într-o perioadă foarte bună, dar şi noi am făcut un meci slab", a conchis Falub.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici