Zenga: România nu înseamnă doar Chivu şi Mutu

Antrenorul echipei Catania, Walter Zenga, care a pregătit mai multe formaţii româneşti, a declarat, joi, că reprezentativa României nu înseamnă doar Mutu şi Chivu, informează ediţia electronică a publicaţiei La Repubblica.

13 afișări
Imaginea articolului Zenga: România nu înseamnă doar Chivu şi Mutu

Zenga: România nu înseamnă doar Chivu şi Mutu (Imagine: Mediafax Foto)

"România nu înseamnă doar Chivu şi Mutu. Ei nu au mai fost la un turneu final din 2000. Calificarea este meritul lui Piţurcă. Au câştigat o grupă dificilă, cu Olanda şi Bulgaria. În ultimele patru meciuri, Olanda a obosit, în timp ce echipa lui Piţurcă a continuat să crească. Este adevărat, acolo sunt Chivu şi Mutu, dar echipa este cea care are forţă. Va fi greu de trecut de români, mai ales că vor să obţină mai multe după ce au realizat un obiectiv important", a declarat Zenga.

Zenga, în prezent la Catania, a antrenat în România formaţiile FC Naţional, Steaua şi Dinamo.

La Euro-2008, România face parte din grupa C, alături de Italia, Franţa şi Olanda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici