Zenga şi Napoli: Mutu nu merita să fie fluierat

Tehnicienii italieni Walter Zenga (Dinamo) şi Nicolo Napoli (Universitatea Craiova) au declarat, sâmbătă seară, că atacantul Adrian Mutu nu merita să fie fluierat de public la meciul dintre Lazio şi Fiorentina, din campionatul Italiei.

1 afișare
Imaginea articolului Zenga şi Napoli: Mutu nu merita să fie fluierat

Zenga şi Napoli: Mutu nu merita să fie fluierat

"Nu este normal ce se întâmplă, pentru nişte idioţi criminali să bagi toţi românii în aceeaşi oală, iar Mutu nu merită un asemenea comportament din partea suporterilor", a spus Zenga, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 1-1.

Nicolo Napoli a afirmat că este o mare greşeală ca Mutu să fie fluierat. "Nu el este vinovat. Sunt şi italieni care fac rău, românii nu le-ar face aşa ceva", a precizat el.

Adrian Mutu, component al echipei Fiorentina, a fost insultat de suporterii echipei Lazio Roma la meciul direct de sâmbătă, fanii strigându-i internaţionalului român: "Ţigan de rahat" şi "Mutu eşti un rahat".

Această reacţie a publicului vine ca urmare a unui incident petrecut în această săptămână la Roma, unde un cetăţean român a agresat fizic o femeie de 47 de ani, care a murit la două zile de la atac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici