Zenit a pierdut la masa verde meciul cu echipa lui Dan Petrescu

Federaţia Rusă de Fotbal a omologat, joi, partida Dinamo Moscova- Zenit Sankt Petersburg din campionat cu scorul de 3-0, după ce un suporter al oaspeţilor a aruncat o petardă care l-a lovit pe portarul formaţiei pregătite de Dan Petrescu.

169 afișări
Imaginea articolului Zenit a pierdut la masa verde meciul cu echipa lui Dan Petrescu

Zenit a pierdut la masa verde meciul cu echipa lui Dan Petrescu

Totodată, Zenit va juca două partide fără spectatori şi va plăti o amendă de 15.000 de euro. La rândul lor, gazdele vor evolua un meci fără spectatori şi vor plăti o penalitate de 14.500 de euro, pentru deficienţe de organziare.

Meciul dintre echipa Dinamo Moscova, antrenată de Dan Petrescu, şi formaţia Zenit Sankt Petersburg, contând pentru etapa a XVI-a a campioatului Rusiei, a fost suspendat, sâmbătă, după ce portarul gazdelor, Anton Shunin, a fost lovit de o petardă aruncată din tribună. Shunin a fost transportat la spital, el având probleme cu vederea şi auzul.

În urma acestui rezultat, Dinamo Moscova este pe locul 10, cu 21 de puncte, iar Zenit ocupă locul 3, cu 33 de puncte. Pe primul loc se află ŢSKA Moscova, cu 39 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici