Zenit Sankt Petersburg a câştigat pe teren propriu cu AZ Alkmaar, scor 5-0, în grupele Europa League

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a câştigat, joi, meciul de pe teren propriu cu AZ Alkmaar, scor 5-0, în grupa D din Europa League.

3 afișări

Au marcat: Kokorin 26', Giuliano 48', Kokorin 59', Criscito 66' - penalty, Shatov 80'.

Zenit: Lodygin - Smolnikov, Neto, Lombaerts, Criscito - Mak (Djordjevic 69'), Witsel, Garcia (Mauricio 63'), Giuliano - Dzyuba (Shatov 63'), Kokorin. Antrenor: Mircea Lucescu.

Alkmaar: Rochet - Lewis, van Eijden, Vlaar (Rienstra 57'), Haps - van Overeem, Luckassen, Wuytens, dos Santos Souza (Bel Hassani 73') - Friday, Weghorst (Seuntjens 27'). Antrenor: John van den Brom.

Tot în grupa D, Dundalk a câştigat pe teren propriu cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-0. Ciaran Kilduff a marcat în minutul 72.

În urma acestor rezultate, Zenit se află pe primul loc în clasament, cu maximum de puncte, şase. Dundalk este pe poziţia a doua, cu patru puncte. AZ Alkmaar e pe trei, cu un punct, iar Maccabi Tel Aviv este pe ultimul loc, fără vreun punct.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici