Zenit Sankt Petersburg a cheltuit 100 de milioane de euro pe doi jucători. Pe cine au cumpărat ruşii

Oficialii clubului rus Zenit Sankt Petersburg au anunţat, luni seară, achiziţionarea a doi jucători, un mijlocaş şi un atacant din campionatul Portugaliei, pentru aproximativ 100 de milioane de euro, informează AFP.

386 afișări
Imaginea articolului Zenit Sankt Petersburg a cheltuit 100 de milioane de euro pe doi jucători. Pe cine au cumpărat ruşii

Luciano Spalletti, antrenor Zenit Sankt Petersburg (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Ruşii l-au cumpărat pe atacantului brazilian Hulk de la FC Porto şi a mijlocaşului belgian Axel Witsel de la Benfica Lisabona.

Hulk, în vârstă de 26 de ani, a semnat un contract pe cinci sezoane cu formaţia campioană a Rusiei. Internaţionalul brazilian juca din 2008 la FC Porto alături de care câştigase trei titluri de campion al Portugaliei şi Liga Europa în 2011.

Agentul lui Hulk, Teodoro Fonseca, a declarat că Zenit Sankt Petersburg va plăti clubului FC Porto aproximativ 60 de milioane de euro.

Axel Witsel, în vârstă de 23 de ani, a fost cedat de Benfica Lisabona la Zenit Sankt Petersburg pentru 40 de milioane de euro. Benfica îl achiziţionase pe Witsel în vara anului trecut de la Standard Liege pentru opt milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici