ZF: Adecco România a recrutat-o pe Gabriela Szabo pentru funcţia de CSR& Public Affairs Manager

Adecco România, cea mai mare companie de recrutare şi închiriere de forţă de muncă în regim temporar de pe plan local, a recrutat-o pe fosta campioană olimpică Gabriela Szabo (40 de ani) pentru funcţia de CSR & Public Affairs Manager.

576 afișări
Imaginea articolului ZF: Adecco România a recrutat-o pe Gabriela Szabo pentru funcţia de CSR& Public Affairs Manager

Gabriela Szabo (Imagine: Ovidiu Andrei/Mediafax Foto)

Din noua funcţie, sportiva va coordona programele de responsabilitate socială ale Adecco, printre care identificarea oportunităţilor de carieră în cazul tinerilor, susţinerea tinerelor talente din lumea sportului şi integrarea foştilor sportivi în piaţa muncii.

În România, programele de Corporate Social Responsibility (CSR) ale Adecco se adresează şi categoriilor vulnerabile aflate în afara pieţei muncii sau la început de carieră.

Printre cele mai importante performanţe din cariera Gabrielei Szabo se numără titlul de campioană olimpică la Sydney, în 2000, în proba de 5.000 de metri, medalia de argint la 1.500 de metri la JO de la Atlanta (1996) şi de bronz la Sydney, cele trei medalii de aur de la Campionatele Mondiale în aer liber, la Atena (1997 - 5.000 de metri), Sevilla (1999 - 5.000 de metri) şi Edmonton (2001 - 1.500 de metri), patru prime poziţii la Campionatele Mondiale de sală şi un titlu de campioană europeană în sală, la Gent (2000 - la 3.000 de metri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici