Zi de meci la Campionatul Mondial de handbal pentru România: Prima partidă a Grupei, contra Chile

Echipa naţională de handbal a României joacă vineri prima partidă din Grupa E de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2023, împotriva reprezentantei din Chile.

719 afișări
Imaginea articolului Zi de meci la Campionatul Mondial de handbal pentru România: Prima partidă a Grupei, contra Chile

Zi de meci la Campionatul Mondial de handbal pentru România: Prima partidă a Grupei, contra Chile

Cele trei meciuri din Grupa preliminară pe care trebuie să le dispute România se joacă la Herning, la Jyske Bank Boxen Arena.

Primul meci este contra Chile, vineri, de Ziua Naţională a României, iar meciul începe la ora 19:00.

În continuare, România va juca un meci cu Serbia pe 3 decembrie de la ora 19:00 şi ultimul, contra ţării gazdă, Danemarca, pe 5 decembrie de la ora 21:30.

Danemarca este una dintre ţările care găzduiesc Campionatul Mondial de Handbal Feminin 2023, alături de Suedia şi Norvegia, în perioada 29 noiembrie - 17 decembrie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici