Zi plină în Superliga de fotbal. Trei partide se joacă duminică. FCSB şi echipele din Craiova în prim-plan

Trei partide din etapa a XIII-a a Superligii de fotbal se joacă duminică. Este vorba despre Poli Iaşi-FCU Craiova, Universitatea Craiova-Petrolul Ploieşti şi de FCSB-FC Voluntari.

181 afișări
Imaginea articolului Zi plină în Superliga de fotbal. Trei partide se joacă duminică. FCSB şi echipele din Craiova în prim-plan

Zi plină în Superliga de fotbal. Trei partide se joacă duminică. FCSB şi echipele din Craiova în prim-plan

Partida de la Iaşi va începe la ora 15.30. Cele două formaţii sunt vecine de clasament. Gazdele au 14 puncte şi ocupă locul 10, iar oaspeţii au 13 puncte şi se află pe locul 11.

Startul meciului Universitatea Craiova-Petrolul Ploieşti va fi la ora 18.00. Oltenii se află pe poziţia a patra în clasament având 22 de puncte. Petrolul este pe 7 cu 16 puncte.

FCSB-FC Voluntari va începe la ora 21.00. FCSB este pe prima poziţie cu 29 de puncte. FC Voluntari a avut un început prost de campionat şi se află pe locul 13 cu doar 12 puncte.

Alte trei partide din etapa a XIII-a a Superligii s-au disputat deja. Vineri, în primul meci al etapei, UTA Arad şi Rapid Bucureşti au încheiat la egalitate, scor 2-2.

Sâmbătă, FC Hermannstadt a învins Dinamo Bucureşti cu 4-0, iar Farul Constanţa nu a putut să treacă pe teren propriu de U Cluj, scor 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici