Zicu a depus memoriu la LPF să devină jucător liber de contract

Mijlocaşul dinamovist Ianis Zicu a depus la Liga Profesionistă de Fotbal un memoriu prin care solicită să devină jucător liber de contract, invocând întârzierea drepturilor salariale de către club, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, agentul jucătorului, Victor Becali.

22 afișări
Imaginea articolului Zicu a depus memoriu la LPF să devină jucător liber de contract

Zicu a depus memoriu la LPF să devină jucător liber de contract (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Ianis Zicu a depus un memoriu la ligă să devină jucător liber pe baza întârzierilor salariale. Nu avea alte motive. Eu nu am nicio ofertă pentru el. Ce ofertă să am? Unde a jucat Zicu în ultima vreme ca să am oferte pentru el? Acum nu ştiu dacă poate deveni jucător liber pentru că nu eu am depus memoriul, el singur l-a depus. Se judecă, dar să vedem ce se decide. Unde să se ducă Zicu? El crede că dacă a depus memoriu gata se rezolvă tot şi devine jucător liber. Să vedem ce va fi, pentru că Dinamo nu se poate prezenta astăzi", a declarat Becali.

Ianis Zicu face parte din lotul FC Dinamo care a plecat, marţi dimineaţă, la Atena, în vederea meciului cu Panathinaikos, din ultima etapă a grupei F a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici