Zicu: Cred că la finalul lunii voi juca din nou pentru Dinamo

Mijlocaşul dinamovist Ianis Zicu a declarat, joi, după vizita medicală efectuată la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, că la finalul lunii ianuarie va juca din nou pentru Dinamo, după o pauză de 5 luni cauzată de accidentarea din partida tur cu Lazio Roma din preliminariile Ligii Campionilor.

1 afișare
Imaginea articolului Zicu: Cred că la finalul lunii voi juca din nou pentru Dinamo

Zicu: Cred că la finalul lunii voi juca din nou pentru Dinamo

"Mă simt bine. Aştept cantonamentul din Cipru ca să mă pun la punct cu pregătirea fizică. Cred că la sfâşitul lunii voi juca primul meci amical. A fost greu pentru mine ca şi pentru oricine alticineva. Important e că am moralul bun şi am luat doar părţile bune din tot ceea ce mi s-a întâmplat", a spus Zicu.

Mijlocaşul dinamovist consideră că perioada prin care trece echipa sa este una normală. "E un lucru care se întâmplă în viaţa fiecărei echipe să încerce să recupereze puncte pierdute în tur. Important este că sunt şanse destul de mari pentru locul doi. Nu e nicio ruşine, trebuie să ne comportăm ca atare să facem tot ce putem să nu ne îndepărtăm mai mult. Sincer, nu m-am uitat în clasament, e mai bine aşa. E mai liniştitor pentru că putem să ne pregătim mai bine şi să urcăm mai uşor în clasament", a mai spus Zicu, care speră să prindă un loc în lotul echipei naţionale la Campionatul European din Austria şi Elveţia.

(Serviciul AUDIO al MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute de fotbaliştii Ianis Zicu şi Florin Bratu. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa adresa de internethttp://audio.mediafax.ro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici