Zicu: La Dinamo se vorbeşte prea mult iar echipa nu are linişte niciodată

Mijlocaşul dinamovist Ianis Zicu s-a declarat deranjat de faptul că la gruparea "alb-roşie" se vorbeşte mult prea mult şi că echipa nu are liniştea necesară pentru a pregăti partidele din Liga I.

14 afișări
Imaginea articolului Zicu: La Dinamo se vorbeşte prea mult iar echipa nu are linişte niciodată

Zicu: La Dinamo se vorbeşte prea mult iar echipa nu are linişte niciodată (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Se vorbeşte mult prea mult şi echipa nu are linişte niciodată, nici când luăm puncte şi urcăm în clasament. În loc să fim concentraţi pentru fiecare partidă începând de luni, noi facem alte lucruri. Nu a existat nicio ceartă în vestiar. Legat de colectiv noi ne înţelegem foarte bine, iar despre Adrian Cristea se spune că e pus la colţ şi că nu vorbeşte nimeni cu el. Legat de N'Doye toată lumea ştie că a greşit. Cu linişte putem câştiga la Cluj, ceea ce nu a fost cazul în ultimul timp", a declarat Zicu, luni, la Mall Vitan, unde a împărţit flori cu ocazia zilei de 8 Martie.

Zicu spune ca la vară "va vedea" dacã se va transfera la altă echipă.

"Acum nu mă gândesc să plec pentru că nu am de ce şi nu pot să plec, dar la vară vom vedea. Cel mai bine ar fi ca oamenii care conduc acest club să vină şi să-ţi spună în faţă pentru că atunci când citeşti prin ziare e deranjant. Sunt sifoane peste tot, suntem o ţară de sifonari", a mai spus Zicu.

Mijlocaşul dinamovist spune că lupta pentru câştigarea titlului de campioană este departe de a fi încheiată.

"Important e că am ajuns după trei etape să contăm din nou. E prematur să spui care e cea mai puternică echipă acum. Nu s-a încheiat niciun campionat".

Dinamo a remizat, sâmbătă, scor 1-1, pe teren propriu, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, într-o partidă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I şi va întâlni, sâmbătă, liderul clasamentului, CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici