Zicu: Nu sunt supărat pentru că am fost criticat

Jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, Ianis Zicu, a declarat, miercuri, că nu este supărat pentru că a fost criticat după prestaţia sa din meciul cu Universitatea Craiova, ci doar puţin dezamăgit, şi că în viitoarele partide ar putea şi alţi coechipieri ai săi să aibă un randament mai slab.

17 afișări
Imaginea articolului Zicu: Nu sunt supărat pentru că am fost criticat

Zicu: Nu sunt supărat pentru că am fost criticat (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă este supărat de reproşurile pe care i le-au adus preşedintele executiv Cristi Borcea şi antrenorul Dario Bonetti în urma jocului său de la Craiova, Zicu a replicat: "Arăt eu a om supărat? Sunt un pic dezamăgit, dar iau doar partea bună a criticilor. Sper să nu mai aibă ocazia să mă critice de acum încolo. Poate şi noi am fost de vină, poate şi noi puteam face mai mult pentru echipă. La meciul cu Craiova, poate eu şi Torje am tras echipa în jos, dar la următorul meci o pot face şi alţii. Eu nu mă gândesc decât la meciul de vineri cu Internaţional Piteşti. Este important să câştigăm fiecare joc, pentru a câştiga titlul".

Zicu a mai spus că îi urează antrenorului său, care îşi sărbătoreşte, miercuri, ziua de naştere, să obţină victoria în meciul cu Internaţional Piteşti şi să rămână cât mai mult timp la Dinamo, iar referitor la scăderea salariului său a declarat: "A fost alegerea mea să mi se scadă salariul, nu m-a obligat nimeni. Am ales cu sufletul şi sper să nu fiu dezamăgit".

Un alt jucător dinamovist, Gabriel Torje, a spus că ziua de naştere a lui Bonetti nu se sărbătoreşte cu alcool şi că, pentru antrenorul său, cel mai potrivit cadou ar fi victoria în meciul de vineri.

"În vestiarul lui Dinamo, nu se mai bea decât limonadă sau suc. Sper să îi facem cadou lui Bonetti trei puncte în meciul cu Internaţional Piteşti. Par să fie schimbări majore în echipă, dar ele vin după ratarea titlului. Am şi fost criticaţi în perioada de pregătire, dar în campionat este altfel, se încearcă mai multe formule", a declarat Torje.

Meciul Dinamo - Internaţional Piteşti, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici