Zicu şi-a retras memoriul prin care voia să devină jucător liber

Fotbalistul Ianis Zicu a anunţat că şi-a retras memoriul depus la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni jucător liber de contract şi a declarat pentru site-ul oficial al clubului că regretă "pasul făcut" şi că doreşte să-şi continue cariera la Dinamo.

11 afișări
Imaginea articolului Zicu şi-a retras memoriul prin care voia să devină jucător liber

Zicu şi-a retras memoriul prin care voia să devină jucător liber (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Pe fondul unor insatisfacţii legate de evoluţiile mele la Dinamo, am fost influenţat negativ şi am luat o hotărâre greşită. Regret pasul pe care l-am făcut săptămâna trecută. Nu este normal să cer să devin jucător liber după tot ce a facut Dinamo pentru mine! Toţi putem greşi în viaţă, important este să ne trezim la timp pentru a putea îndrepta lucrurile! În această dimineaţă mi-am retras memoriul, iar acum mă gândesc doar la meciul cu Panathinaikos! L-am anunţat deja pe preşedintele Nicolae Badea, iar opinia publică şi suporterii trebuie să ştie că vreau să-mi continui cariera la Dinamo!", a declarat Ianis Zicu pentru site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF stabilise, marţi, un nou termen, pentru 22 ianuarie 2010, în cazul fotbalistului Ianis Zicu de la Dinamo Bucureşti, care depusese memoriu pentru a deveni liber de contract, invocând întârzierea drepturilor salariale de către club.

Ianis Zicu face parte din lotul FC Dinamo în vederea meciului cu Panathinaikos, de miercuri, de la ora 20.00, din ultima etapă a grupei F a Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici