Zidane ar putea antrena echipa Bordeaux

Zinedine Zidane, actualul secund al lui Carlo Ancelotti la Real Madrid, discută cu conducerea clubului Girondins Bordeaux preluarea conducerii tehnice a echipei, a recunsocut, joi, Nicolas De Tavernost, preşedinte al M6, acţionarul majoritar al clubului francez.

42 afișări
Imaginea articolului Zidane ar putea antrena echipa Bordeaux

Zidane ar putea antrena echipa Bordeaux (Imaine: Mediafax Foto/AFP)

"Zidane? Există oficiali care răspund de conducerea clubului. Ce este o echipă de fotbal? Este o companie de spectacole! Şi dacă îl ai pe cel mai important actor care vine să dirijeze spectacolul, totul va merge mai bine. Deci Zidane la Bordeaux, pentru noi ar fi formidabil. Dar sunt condiţii pentru a se face, vom vedea dacă se vor îndeplini sau nu. Chestiunea este deschisă, astăzi", a spus De Tavernost, într-un interviu acordat pentru l'Express, recunscând pentru prima dată informaţiile vehiculate în presa franceză de mai mult timp.

Campion mondial cu naţionala Franţei şi fost jucător la Bordeaux între 1992 şi 1996, Zidane, care va împlini luna viitoare 42 de ani, va fi pe banca Realului la finala Ligii Campionilor, programată în 24 mai, la Lisabona, cu Atletico Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici