Zidane ar putea antrena o mare echipă din Anglia

Zinedine Zidane este aproape de revenirea în fotbal. Potrivit The Sun, francezul le-ar fi spus apropiaţilor că este tentat să semneze cu Manchester United, dacă va fi contactat de şefii englezi.

732 afișări
Imaginea articolului Zidane ar putea antrena o mare echipă din Anglia

Zidane ar putea antrena o mare echipă din Anglia

Zidane a câştigat tot ce se putea la nivel de echipă, este singurul antrenor care a făcut tripla în Liga Campionilor, dar este pregătit de o nouă experienţă. Francezul este gata să semneze cu Manchester United, dacă Jose Mourinho va fi demis. Conform infomaţiilor apărute în presa engleză, Zidane le-ar fi spus apropiaţilor că Manchester United este singura echipă de club pe care ar vrea să o antreneze.

Numirea lui Zidane nu este un scenariu imposibil. Jose Mourinho nu se află în cele mai bune relaţii cu oficialii clubului, iar singurul motiv al păstrării sale este reprezentată de clauza de reziere. În ultimul timp, foste legende ale lui United, precum Paul Ince şi Ryan Giggs au avut şi ele reacţii acide la adresa portughezului,

United l-a dorit pe Zidane şi în 2016, după ce a renunţat la serviciile lui Louis van Gaal.

”Sunt penibili(n.r. Mourinho şi staff-ul său)! Au încheiat pe locul 2 sezonul trecut şi cred că anul acesta vor termina în primele 4. Obiectivul lor ar trebui să fie câştigarea Premier League, dar nu se pot întrece cu Manchester City şi Liverpool. Dacă vor pierde contra celor de la Tottenham, s-ar putea să fie la 6 puncte în spatele lui City, cu doar 3 meciuri jucate", declara Paul Ince, în urmă cu câteva zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici