Zidane s-a deplasat la Munchen pentru a-l convinge pe Ribery să vină la Real Madrid (presă)

Fostul jucător al echipei Real Madrid, francezul Zinedine Zidane, s-a deplasat, în această săptămână, la Munchen, pentru a-l convinge pe prietenul său, Franck Ribery, să se transfere de la Bayern Munchen la gruparea madrilenă, informează cotidianul As.

2 afișări

Potrivit cotidianului As, care citează publicaţia Le Parisien, Zidane s-a deplasat, în cursul zilei de marţi, la Munchen, pentru a-l convinge pe Ribery să vină la Real Madrid, în cazul în care Florentino Perez va câştiga alegerile pentru funcţia de preşedinte. Zidane ar putea face parte din echipa lui Perez la conducerea clubului madrilen.

As menţionează că Ribery şi Zidane au acelaşi impresar, pe Alain Miglaccio.

Frank Ribery are contract cu Bayern Munchen până în 2011, însă cotidianul As menţionează că atât jucătorul francez, cât şi oficialii grupării germane sunt interesaţi de un transfer al acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici