Zidane va fi numit director sportiv al clubului Real Madrid

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane, consilierul preşedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez, va fi numit director sportiv al grupării madrilene, informează cotidianul sportiv Marca.

78 afișări
Imaginea articolului Zidane va fi numit director sportiv al clubului Real Madrid

Zidane va fi numit director sportiv al clubului Real Madrid (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În sezonul 2010/2011, postul de director sportiv a fost ocupat de Miguel Pardeza.

Zidane, fostă vedetă a echipei Real Madrid, este consilierul lui Perez din noiembrie 2010.

Florentino Perez a anunţat, miercuri, că va avea loc "o restructurare" în organigrama clubului, după plecarea directorului general Jorge Valdano, care nu se înţelegea bine cu tehnicianul Jose Mourinho.

Jose Angel Sanchez va deveni al doilea om în club, după preşedintele Florentino Perez.

În ceea ce-l priveşte pe Mourinho, acesta va avea competenţe mai mari decât înainte. "El a cerut mai multă autonomie, cum se procedează în Anglia", a precizat Florentino Perez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici