Zidane vede Portugalia câştigând Campionatul European

Fostul căpitan al reprezentativei Franţei, Zinedine Zidane, s-a declarat dezamăgit "ca toată lumea" de eliminarea echipei antrenate de Raymond Domenech de la Campionatul European şi a precizat că favorita sa la câştigarea competiţiei este Portugalia.

8 afișări
Imaginea articolului Zidane vede Portugalia câştigând Campionatul European

Zidane vede Portugalia câştigând Campionatul European (Imagine: Mediafax Foto)

"Văd Portugalia câştigând turneul. Este o echipă completă. Este marea mea favorită", a spus Zidane, într-o intervenţie la Congresul Firmelor de Asigurare, organizat la Marsilia.

Prezentatorul evenimentului l-a întrebat pe Zidane care ar fi pentru el echipa tip a Franţei, însă fostul fotbalist a evitat să dea un răspuns: "Ar trebui să îl întrebaţi pe noul selecţioner. Spun noul selecţioner, nu ştiu. Nu sunt în măsură să discut despre acest subiect".

De la eliminarea Franţei de la Campionatul European, viitorul selecţionerului Raymond Domenech a devenit incert. Consiliul federal va lua o decizie în data de 3 iulie în privinţa lui Domenech, aflat în funcţie din 2004 şi care are un contract valabil până în 2010.

"Poate se va forma o nouă echipă, cu o nouă generaţie. Va avea la dispoziţie doi ani pentru a se închega", a afirmat Zidane, care a participat la congres deoarece are un parteneriat cu o firmă de asigurări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici