Zinedine Zidane ar putea fi out de la Real Madrid. Cine i-ar putea lua locul

Zinedine Zidane (47 de ani) nu reuşeşte să o redreseze pe Real Madrid, iar Florentino Perez (72 de ani) pare că nu mai are răbdare cu el. Dario Gol anunţă că preşedintele spaniolilor ar fi luat deja legătura cu Jose Mourinho (56 de ani) cu privire la preluarea băncii tehnice.

221 afișări
Imaginea articolului Zinedine Zidane ar putea fi out de la Real Madrid. Cine i-ar putea lua locul

Zinedine Zidane ar putea fi demis de la Real Madrid. Jose Mourinho, favorit să îi ia locul - presă

Decizia finală va fi anunţată în săptămânile următoare, în funcţie de rezultatele pe care Real le va obţine. Echipa nu o duce bine nici în Liga Campionilor, unde are un singur punct după două etape, fiind în acest moment pe ultimul loc în grupă, sub Galatasaray şi Brugge. Oficialul madrilenilor chiar regretă faptul că nu a continuat colaborarea cu Mourinho şi din iulie 2013, atunci când a fost ”ruptă” înţelegerea.

De altfel, portughezul a recunoscut că cele mai multe realizări le-a avut la Real Madrid, în urmă cu ceva timp, şi dădea de înţeles că s-ar putea întoarce cândva: ”A fost cea mai bună experienţă pentru mine deoarece acolo am învăţat multe ca antrenor şi ca om, iar lecţiile le-am luat cu mine în cariera şi viaţa mea. Sunt cele mai frumoase amintiri din cariera mea, a fost fantastic”. Florentino Perez are şi o variantă de rezervă în cazul în care Mourinho nu va fi mulţumit de ofertă. Sursa amintită mai sus anunţa, în urmă cu o lună, că Raul Gonzalez (42 de ani), unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria lui Real Madrid, este şi el în cărţi pentru preluarea băncii tehnice.

Un titlu de campion, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă sunt trofeele pe care Mourinho le-a adus în vitrina clubului din capitala Spaniei. Imediat după experienţa la Real Madrid, Mourinho s-a întors la Chelsea, unde a stat mai bine de două sezoane. Benfica, Leiria, FC Porto şi Inter Milano sunt cluburile pe la care a mai trecut antrenorul de 56 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici