Zlatan Ibrahimovic, mai tare ca Ronaldo: "Sunt preşedinte, jucător şi antrenor la Milan"

  • AC Milan a câştigat cu 4-2 meciul cu Juventus
  • Zlatan Ibrahimovic a dat un gol şi o pasă decisivă
  • Toate cele şase goluri s-au marcat după pauză
1356 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovic, mai tare ca Ronaldo: "Sunt preşedinte, jucător şi antrenor la Milan"

Zlatan Ibrahimovic, mai tare ca Ronaldo: "Sunt preşedinte, jucător şi antrenor la Milan"

Ronaldo şi-a schimbat look-ul la meciul cu Milan, dar asta n-a ajutat-o pe Juventus să câştige. Zlatan Ibrahimovic a fost mai bun. S-au dat şase goluri într-o repriză în meciul de pe San Siro. Juve a avut 2-0, dar Milan a revenit şi a câştigat derby-ul cu 4-2.

Ibrahimovic a dat un gol şi o pasă de gol. Are 5 goluri, deşi a fost doar de 9 ori titular în Serie A.  "Sunt preşedinte, jucător şi antrenor la Milan", a spus suedezul după meci. 

”Îmi pare rău că am venit la jumătatea sezonului. Ar fi fost cu totul altceva, dacă eram din prima zi aici. Visul meu este să câştig titlu. Dacă joci la Milan, trebuie să câştigi. Nu poţi să te lupţi pentru locul şase, şapte sau cinci. Ori primul loc, ori nimic!”, a declarat Zlatan Ibrahimovic.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici