Zlatan Ibrahimovic: Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr

Atacantul Zlatan Ibrahimovic e oficial jucătorul celor de la Los Angeles Galaxy şi sâmbătă ar putea juca în premieră în derby-ul cu Los Angeles FC. "Ibra" s-a prezentat în stilul caracteristic.

1106 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovic: Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr

Zlatan Ibrahimovic: Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr

"Venirea mea aici era clară, trebuie să se facă deja acum doi ani, la finalul contractului cu PSG. Mă simt bine, sunt în plină formă. Sunt ca Benjamin Button, nu sunt bătrân şi voi muri tânăr.

Am venit în Anglia în scaun cu rotile, toţi ziceau că sunt bătrân, şi am cucerit-o în trei luni, apoi toată lumea spunea altceva", a declarat Ibrahimovic

Apoi, a continuat pe aceeaşi linie. "Ştiu ce pot, ştiu ce am de făcut şi eu sunt aici ca să câştig. Dacă sunt fani pe aici care nu mă cunosc, vă asigur că o să mă cunoască! Ne aşteaptă un meci important, dar eu sunt gata! Leului îi e foame!", a spus Ibra, care a completat că a fost convins de David Beckham să accepte un transfer în Statele Unite ale Americii.

Atacantul ar putea debuta azi pentru LA Galaxy în derby-ul cu Los Angeles FC. El a cucerit la Manchester United, Liga Europa, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei, iar în întreaga carieră a strâns 33 de trofee. Suedezeul a mai evoluat la Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan şi PSG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici