Zlatan Ibrahimovici, transferat oficial la PSG

Atacantul suedez al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovici, a fost prezentat oficial, miercuri, la formaţia Paris Saint-Germain, la care va juca în următoarele trei sezoane.

241 afișări
Imaginea articolului Zlatan Ibrahimovici, transferat oficial la PSG

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"PSG este un vis realizat pentru mine. Sunt aici pentru a câştiga şi pentru a rescrie istoria acestui club. M-am simţit bine la Milan şi echipa îmi va rămâne mereu în inimă. Nu voi uita niciodată că pe lângă mine, mi-au ajutat şi familia. Este un club mare şi le doresc să obţină cât mai multe trofee. Nu pot să spun nimic rău despre AC Milan", a declarat Ibrahimovici la prezentarea oficială la PSG, informează site-ul oficial al grupării franceze.

În acelaşi timp, gruparea franceză a anunţat că a semnat un contract pe cinci sezoane cu tânărul mijlocaş italian Marco Verratti, care a fost achiziţionat de la Pescara. Verratti, în vârstă de 19 ani, este supranumit "micul Pirlo" şi a făcit parte din lotul lărgit al Italiei pentru Campionatul European din Ucraina şi Polonia, dar până la urmă selecţionerul Cesare Prandelli nu l-a păstrat în lot.

Săptămâna trecută, PSG l-a mai achiziţionat de la AC Milan pe fundaşul brazilian Thiago Silva, prima achiziţie din această vară fiind atacantul argentinian Ezequiel Lavezzi, adus de la SSC Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici