Zotta: Am ajuns la un acord cu FC Braşov pentru transferul lui Buga

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană a acceptat oferta făcută de FC Braşov pentru transferul atacantului Mugurel Buga.

14 afișări
Imaginea articolului Zotta: Am ajuns la un acord cu FC Braşov pentru transferul lui Buga

Zotta: Am ajuns la un acord cu FC Braşov pentru transferul lui Buga

"Am primit o ofertă de la FC Braşov pe care am acceptat-o. Acum a rămas ca ei să vină să semnăm actele şi totul e rezolvat. Nu pot să dezvălui suma de transfer, dar pot să spun că l-am lăsat să plece exact pe aceeaşi sumă cu care l-am cumpărat noi de la Braşov. Noi aveam doar 50 la sută din drepturile federative ale lui, restul erau deja ale Braşovului", a adăugat Constantin Zotta.

Buga a fost transferat de Rapid de la FC Braşov în decembrie 2004, anterior el mai evoluând pentru formaţia giuleşteană în sezonul 2000-2001. În vârstă de 30 de ani, atacantul a evoluat, conform site-ului oficial al FC Rapid, în 97 de partide şi a înscris 20 de goluri pentru echipa giuleşteană. El a fost pus pe lista de transferuri de antrenorul Jose Peseiro pe 24 iunie, alături de Ionuţ Stancu şi Vasco Matos.

Atacantul a fost dorit la FC Braşov de antrenorul Răzvan Lucescu, cel sub comanda căruia a reuşit la Rapid cea mai mare performanţă din carieră, atingerea sferturilor de finală ale Cupei UEFA.

În altă ordine de idei, Constantin Zotta a mai declarat că Rapid este interesată de atacantul muntenegrean Radomir Djalovici (25 de ani), care evoluează la formaţia NK Rijeka. "Deocamdată sunt doar simple discuţii, nu este nimic sigur. Vom vedea ce se va mai întâmpla în următoarele zile", a explicat Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici