Zotta: FC Timişoara îi vrea pe Dică şi Grigore în schimbul celor 50% din vânzarea lui Grigorie

Directorul general Constantin Zotta a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că FC Timişoara vrea să îi achiziţioneze pe Emil Dică şi Nicolae Grigore în schimbul cedării celor 50 la sută pe care le deţine din eventuala vânzare a lui Ştefan Grigorie, lucru refuzat de conducerea FC Rapid.

10 afișări
Imaginea articolului Zotta: FC Timişoara îi vrea pe Dică şi Grigore în schimbul celor 50% din vânzarea lui Grigorie

Zotta: FC Timişoara îi vrea pe Dică şi Grigore în schimbul celor 50% din vânzarea lui Grigorie (Imagine: Mediafax Foto)

"Nici nu pot să-i spun ofertă la ceea ce am primit. Este o propunere doar. Cei de la Timişoara vor să-i achiziţioneze pe Dică şi Nicolae Grigore şi să ne cedeze cele 50 de procente pe care le deţin din suma care s-ar obţine din eventuala vânzare a lui Ştefan Grigorie. Iar acest lucru este inacceptabil. Am refuzat. Sunt afaceri distincte. Nu ne interesează cele 50 de procente din afacerea Grigorie", a spus Zotta.

Oficialul rapidist a negat faptul că FC Timişoara a oferit un milion de euro în schimbul mijlocaşilor Emil Dică şi Nicolae Griogre. "Nu am primit nicio ofertă concretă pentru cei doi jucători de la FC Timişoara. Nu este adevărat că ni s-a propus un milion de euro pentru cei doi. Dacă Timişoara îi vrea, să ne facă o ofertă serioasă", a adăugat directorul general.

Dacă Emil Dică se află deja pe lista de transferuri întocmită de antrenorul Jose Peseiro, în ceea ce îl priveşte pe Nicolae Grigore, Constantin Zotta, a declarat că Rapid poate renunţa la el în funcţie de oferta primită. "Nu ştiu ce vom face dacă vom primi o ofertă pentru Grigore. Depinde. Deocamdată nu pot să spun nimic pentru că nu am primit nicio ofertă concretă nici de la Timişoara, nici din altă parte", a precizat Constantin Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici