Zotta: Peseiro va avea alte atribuţii, contractul lui nu a fost reziliat

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Jose Peseiro va avea alte atribuţii având în vedere că rezilierea contractului acestuia cu gruparea giuleşeteană nu s-a produs.

19 afișări
Imaginea articolului Zotta: Peseiro va avea alte atribuţii, contractul lui nu a fost reziliat

Zotta: Peseiro va avea alte atribuţii, contractul lui nu a fost reziliat (Imagine: Mediafax Foto)

"Contractul lui Jose Peseiro nu a fost reziliat. El va avea alte atribuţii în conformitate cu contractul semnat cu noi şi cu Regulamentul de Ordine Interioară al Rapidului", a spus Zotta.

Oficialul a explicat că în cursul zilei de astăzi se va anunţa exact cine va asigura interimatul pe banca tehnică a echipei după ce portughezul Jose Peseiro a fost suspendat din funcţie.

Conform unor surse din cadrul clubului giuleştean, Jose Peseiro poate fi demis doar dacă îi este achitată suma de 500.000 de euro. "Peseiro refuză să accepte rezilierea contractului pentru că are de luat 500.000 de euro dacă este demis. Numai în cazul în care el demisionează clubul nu trebuie să îi plătească aceşti bani", a explicat sursa citată.

Acţionarul majoritar Fathi Taher a anunţat, joi, la finalul meciului Rapid - VfL Wolfsburg, scor 1-1, din manşa secundă a turul I al Cupei UEFA, că l-a suspendat din funcţie pe Jose Peseiro şi că administratorul delegat Nicolae Manea, antrenorul echipei a doua a clubului, Marian Rada şi directorul general adjunct, Grigore Sichitiu, vor prelua conducerea tehnică a echipei. În schimb, pe site-ul oficial al clubului, se menţionează că "interimatul pe banca tehnică va fi asigurat de asistenţii portughezului, coordonaţi de Nicolae Manea şi Grigore Sichitiu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici