Zotta: Peseiro va îndeplini în continuare atribuţiile funcţiei de director tehnic

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că portughezul Jose Peseiro va fi în continuare director tehnic la gruparea giuleşteană, iar de echipă se va ocupa Nicolae Manea.

16 afișări
Imaginea articolului Zotta: Peseiro va îndeplini în continuare atribuţiile funcţiei de director tehnic

Zotta: Peseiro va îndeplini în continuare atribuţiile funcţiei de director tehnic (Imagine: Mediafax Foto)

"Peseiro va îndeplini în continuare atribuţiile funcţiei de director tehnic. El era până acum şi antrenor şi director tehnic, dar de acum va fi doar director tehnic. Încă nu este sută la sută sigur acest lucru, dar spre această soluţie ne îndreptăm. De echipă este clar, se va ocupa Nicolae Manea şi va fi ajutat de secunzii pe care i-a avut şi Peseiro, pentru că aceştia au în continuare contracte cu Rapid", a explicat Zotta.

Constantin Zotta a precizat că administratorul delegat Nicolae Manea se va afla pe banca tehnică a Rapidului, duminică, la meciul cu Pandurii.

"Manea o să stea pe bancă la Târgu Jiu. Lui Manea i s-a ridicat suspendarea primită şi el va fi cel care va conduce echipa de pe bancă la meciul cu Pandurii de mâine", a spus Zotta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici