Zotta: Pitbull trebuie să ajungă marţi la Bucureşti

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul brazilian Claudio Mejolaro "Pitbull", care va fi împrumutat de la FC Porto ca parte a transferului lui Cristian Săpunaru la gruparea lusitană, va ajunge marţi la Bucureşti.

18 afișări
Imaginea articolului Zotta: Pitbull trebuie să ajungă marţi la Bucureşti

Constantin Zotta (Imagine: Mediafax Foto)

"Pitbull face parte din transferul lui Săpunaru la Porto. El trebuie să ajungă marţi la Bucureşti, nu ca să negocieze, ci ca să se alăture lotului nostru. Pentru că nu mai este nimic de negociat, noi am ajuns la un acord cu Porto şi el trebuie să vină. Asta, bineînţeles, după ce Săpunaru va semna cu FC Porto", a spus Zotta.

Cotidianul Record notează că Pitbull a revenit, duminică seara, în Portugalia din vacanţă şi urmează să se întâlnească în cursul zilei de luni cu oficialii clubului FC Porto pentru a discuta despre situaţia sa. Potrivit presei portugheze, Pitbull are o ofertă de la AS Monaco, dar mai este dorit şi de Sporting Braga, Vitoria Setubal şi Vitoria Guimaraes. "Sper să găsim varianta cea mai bună, atât pentru mine, cât şi pentru FC Porto", a afirmat atacantul brazilian pentru Record.

În vârstă de 26 de ani, atacantul brazilian a fost împrumutat sezonul trecut de FC Porto la Vitoria Setubal, echipă pentru care a marcat şapte goluri în 32 de partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici