Zotta: Punem în vânzare biletele oaspeţilor dacă Steaua nu ne dă un răspuns până vineri

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat joi agenţiei MEDIAFAX că le-a comunicat oficialilor FC Steaua că le pot pune la dispoziţie 450 de bilete pentru meciul direct, dar dacă nu dau un răspuns până vineri cu privire la achiziţionarea tichetelor, acestea vor fi puse în vânzare.

13 afișări
Imaginea articolului Zotta: Punem în vânzare biletele oaspeţilor dacă Steaua nu ne dă un răspuns până vineri

Zotta: Punem în vânzare biletele oaspeţilor dacă Steaua nu ne dă un răspuns până vineri (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi le-am spus că le-am oprit 5 la sută din capacitatea stadionului, aşa cum e înţelegerea, adică 450 de bilete. Dacă vor să le ia bine, dacă nu, treaba lor. Noi dacă nu primim până vineri răspuns din partea lor le punem în vânzare la casele stadionului", a spus Zotta.

Conducerea FC Rapid a pus în vânzare, marţi, tichetele de intrare pentru derbiul cu Steaua, până acum fiind achiziţionate de către suporteri bilete pentru mai mult de jumătate din capacitatea Stadionului Giuleşti - Valentin Stănescu.

Neînţelegeri cu privire la biletele rezervate fanilor oaspeţi au existat şi la derbiul Dinamo-Steaua, scor 1-1, disputat sâmbătă.

Conform unui acord între cele două grupări, clubul Steaua a primit 676 de bilete.

Ulterior, din cauza unui conflict între suporterii stelişti şi finanţatorul Gigi Becali, FC Steaua a anunţat oficial atât Jandarmeria Capitalei, cât şi gruparea FC Dinamo că renunţă la bilete.

Însă, la scurt timp, oficialii stelişti s-au răzgândit şi au solicitat biletele la derbi, în replică Dinamo anunţând că le-a pus în vânzare pentru proprii suporteri.

Steaua a avut în cele din urmă galerie la meciul cu Dinamo după un nou acord încheiat între cele două grupări.

Echipa Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 21.30, pe teren propriu, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici