Zotta: Rapid nu are motive să se sperie de Wolfsburg

Directorul general Constantin Zotta a declarat, miercuri, la Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu, că Rapid a mai evoluat împotriva unor echipe germane în anii trecuţi şi nu are motive să se sperie de VfL Wolfsburg, adversara din turul I al Cupei UEFA.

15 afișări
Imaginea articolului Zotta: Rapid nu are motive să se sperie de Wolfsburg

Zotta: Rapid nu are motive să se sperie de Wolfsburg (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ne speriem de adversari şi o să îi tratăm aşa cum se cuvine. Ei reprezintă un fotbal mare, dar nu este prima oară când jucăm împotriva unei echipe germane şi nu avem motive să ne speriem. Îmi doresc o calificare, indiferent de rezultatul partidei de mâine (n.r. - joi). Noi am vrea să mergem cât mai departe în Cupa UEFA, dar ţin să repet că avem un proiect pe termen lung şi indiferent care vor fi rezultatele nu îl vom abandona", a spus Zotta.

Oficialul rapidist susţine că jucătorii din lotul condus de Jose Peseiro sunt motivaţi suficient pentru partida cu Wolfsburg şi nu era nevoie de un rezultat precum cel obţinut de CFR Cluj în partida cu AS Roma din Liga Campionilor pentru a se mobiliza.

"E un rezultat care ne bucură pe toţi. Dar nu avem nevoie de un rezultat al unei alte echipe româneşti pentru a ne motiva. Noi suntem motivaţi pentru meciul nostru. CFR a obţinut un rezultat extraordinar şi ne dorim ca la anul să obţinem şi noi aceleaşi rezultate în Liga Campionilor", a adăugat directorul general.

Constantin Zotta a făcut parte din delegaţia echipei Rapid care a plecat, miercuri, de pe Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu, în Germania, în vederea partidei cu VfL Wolfsburg, programată, joi, de la ora 20.00, în cadrul primei manşe a turului I al Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici