Zotta speră că în cel mult două zile Boloni va semna contractul cu FC Rapid

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat că speră că antrenorul Ladislau Boloni va semna în cel mult două zile înţelegerea cu gruparea "alb-vişinie" şi a subliniat că mai sunt de pus la punct doar câteva detalii din contract.

10 afișări
Imaginea articolului Zotta speră că în cel mult două zile Boloni va semna contractul cu FC Rapid

Zotta speră că în cel mult două zile Boloni va semna contractul cu FC Rapid

"În principiu, înţelegerea dintre noi este ca şi finalizată. Suntem în continuare în discuţii şi cu domnul Boloni, şi cu avocatul său, şi mai sunt doar nişte detalii de clarificat, după care, sperăm mâine sau poimâine, contractul va fi semnat şi înregistrat la FRF. Oricum, se lucrează şi la conturarea lotului cu care va fi abordat viitorul sezon, aşa că am putea spune că domnul Boloni a şi început munca la Rapid", a menţionat Zotta, citat de site-ul oficial al clubului giuleştean.

Joi, portughezul Joaquim Preto, care ar urma să fie secundul lui Boloni la Rapid, şi directorul general adjunct Grigore Sichitiu vor pleca spre America de Sud, unde vor vedea mai multe meciuri din campionatele Argentinei şi Braziliei, cu misiunea de a urmări câţiva jucători care ar putea fi transferaţi la gruparea "alb-vişinie". Cei doi se vor întâlni la Amsterdam, portughezul sosind din Dubai, iar Sichitiu de la Bucureşti, unde abia se întorsese din Slovacia, unde s-a aflat tot pentru a căuta jucători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici